SfeerbeeldSfeerbeeldSfeerbeeldSfeerbeeldSfeerbeeldSfeerbeeldSfeerbeeldSfeerbeeld
Voorbeeld werking myScheveningen

Klik op een ster om toe te voegen aan jouw 'myScheveningen'.

Zo heb je makkelijk en snel een uitstapje naar Scheveningen op een rij!

bekijk myScheveningen

niets missen? myScheveningen!

Top 5 winkels

Best beoordeeld door bezoekers

Shop ‘till you drop in Scheveningen

Delen |  

Shopaholics komen aan hun trekken in Scheveningen. Door de enorme diversiteit aan winkels is er voor ieder wat wils. Van bekende winkelgiganten tot de meest exclusieve boetiekjes vind je in het overdekte winkelparadijs de Palace Promenade aan het strand, de bruisende haven en in de authentieke winkelboulevard de Keizerstraat in het dorp. Leuke spullen heb je nooit genoeg. En in Scheveningen weten we wat leuk is!

 

Dorp alles bekijken >

Dorp

Proef de authentieke sfeer van het vissersdorp tijdens een wandeling door de Keizerstraat. Recent gerenoveerd als wandelboulevard en voor een groot deel autoluw, is het optimaal genieten van alle leuke winkeltjes, die de straat rijk is. Zoek een longboard uit voor het cruisen over de boulevard, of koop een leuk hebbedingetje voor thuis. Je vindt het hier allemaal. En neem na de geslaagde shopsessie een ijsje bij de (echte!) Italiaan, of een kopje koffie in één van de gezellige eet & drink etablissementen.

Haven alles bekijken >

Haven

Zelfs in de haven van Scheveningen kan je winkelen. Chille surfshops, een skateboardwinkel en een enorme sports store staan recht tegenover de indrukwekkende loggers van de rederijen. Koop een hip swimshort, of schaf een surfplank aan. Wat je in de haven ook koopt: je kunt het (bijna allemaal!) direct inzetten op het strand.

Strand alles bekijken >

Strand

Denk je aan Scheveningen dan vullen je gedachten zich met strand, cocktails, zand en zee. Dat winkelen in dit rijtje juist thuishoort, blijkt wanneer je de Palace Promenade ontdekt. Een overdekt winkelcentrum compleet met designer kleding, parfumerie, strandkleding en meer. Naast speelhallen, een bowlingcentrum en het ‘Glow in the dark Golf’. Door de fluorescerende banen is midgetgolf nog nooit zo leuk geweest. Fluorescerende banen komen ook terug bij het discobowlen. De laserstralen en de verschillende gekleurde discolichten bewegen mee op de maat van de muziek. De rookmachines zorgen voor een optimale beleving.

Binnen Stad Den Haag
In beeld? Bekijk de webcam!
Het weer? Zon in Scheveningen!